Parkour

 

 

 

 

Hvad er Parkour?

Parkour handler om at komme fra punkt A til B på den mest hurtigste og effektive måde. Parkour er en undergrundsport, og en bevægelsekunst. Du lærer at bruge byen, som om det var din egen legeplads. Du for lov til at bruge din krop på en helt anderledes måde, end man gør i så mange andre sportgrene. Når man laver Parkour, kan man mærke frihed, og derfor kalder man det også en livstil.

 

Hvem er Andreas?

Andreas, er 19 år, og har lavet Parkour i knapt 10 år, og vil rigtig gerne lære jer unge folk, alt den erfaring som han har fået efter de år. Andreas er født og opvokset i Fredericia, så han kender alle de rigtige steder eller "spots" som findes sted i Fredericia, så i vil ikke farer vildt. Man kan se Andreas og nogle af de andre Parkour drenge fra Fredericia, i deres videoer på facebook-siden: ProgressStudio.

 

Hvad kan Andreas tilbyde jer?

Andreas vil gerne give jer en rigtig god oplevelse, og en ikke struktureret undervisning, Parkour handler om frihed og at udfolde sin egen stil, og lave præcis det man selv vil. Andreas vil give jer inspiration, og give jer råd, og lære jer de ting i har brug for. Der er plads til både nybegynder, der aldrig har prøvet det før. Der også plads til selvfølgelig øvet, som gerne vil have gode råd, og lære flere tricks eller hob.

 

Så hvis du har brug for et frirum hvor du kan komme ud og opfører dig som en abe, istedet for at gøre det i stuen hvor dine forældre bliver sure. Så syntes du skulle prøve Parkour!

 

Vi starter op d. 2 marts ved Havnegrillen kl. 16.00

 

Træningerne vil fortsat være:

Tirsdag: Kl 16.00 til 18.00

Torsdag: Kl 16.00 til 18.00

 

TILMELD DIG HER

 

Vi håber vi ses!

 

UngFredericia - Mosegårdsvej 2D - 7000 Fredericia - Tlf. 72105690 - E-mail: ungfredericia@fredericia.dk